Recenze

Dana   doporučuje SÍLA LVA.
7. srpen 2018

Jsem nesmírně spokojená s výkladem,. Skvělá komunikace a vše „sedí“. Mirek a Dáša jsou úžasní. Takže DOPORUČUJI 

—————————————————————————————————————————————————————————
Eva napsal(a) recenzi na SÍLA LVA – Hvězdičky (5)

17. červenec 2018

Vrelo odporúčam všetkým zaseknutým a prešľapujúcim. Ďakujem Dáši a Mirkovi za nasmerovanie.

 

 


Irena napsal(a) recenzi na SÍLA LVA – Hvězdičky (5)

10. únor

Děkuji za náročný a podrobný výklad a vážím si vašich schopností. Vždy se zase na vás ráda obrátím, když se zamotám na vlastní cestě. Přeji hodně úspěchů 


Marta napsal(a) recenzi na SÍLA LVA – Hvězdičky (5)

1. listopad 2017

Moc děkuji Mirkovi a Dáše,za perfektní výklad.Dost jsem byla překvapená,co se dá z datumu narození a jména vyčíst  jsou prostě skvělí,děkuju děkuju děkuju M.

 


 

Lucie napsal(a) recenzi na SÍLA LVA – Hvězdičky (5)

1. říjen 2017

Vřele všem doporučuji výklad od paní Dáši a pana Mirka. Moc pomohl celé naší rodině!


 

Oliver napsal(a) recenzi na SÍLA LVA – Hvězdičky (5)

6. říjen 2017


 

Martina
7. červen 2017

Děkuji paní Dáše a panu Mirkovi za výklad a rozbor pro mě úžasně vše vysvětleno. Začínám chápat 😊🌼


 

Michaela 
29. listopad 2016

Strasně moc bych chtěla poděkovat za pomoc paní Dadůš …Velice mi pomohla a vřele doporučuji…..Teď už budu klidně spát a muj život konečně nabere správný směr ….Ještě jednou moc děkuji 


Terezka 
2. listopad 2016

Můžu za sebe říci, že s paní Dášou a panem Mirkem jsem v kontaktu posledni týdny a jejich výklad mi otevřel oči, přišlo to v pravou chvíli, kdy jsem ve složité situaci a musím se rozhodnout, co dál se svým životem.Nic Vám nenutí, jen poukazují na skutečnosti v životě a pomáhají Vám více porozumět sami sobě.Není to jen o tom,že Vám pošlou výklad a hotovo, ale naopak paní Dáša mi věnuje spoustu času, aby mne podpořila a pomohla pochopit, co je v tom výkladu napsané,je mi oporou, takže za mne velký dík